HyperWebinar este un produs care ajută la diseminarea de informații și cunoștințe într-o manieră modernă, astfel încât cel care susține webinarul interacționează cu audiența sa în timp real.

HyperWebinar reprezintă un mod eficient, stabil și sigur de gestionare și furnizare de conținut multimedia în cadrul sesiunilor de marketing sau evenimentelor speciale de largă audiență (până la mii de participanți). În sectorul public, poate fi ușor adaptat nevoilor de comunicare cu cetățenii, în scopul diseminării unor informații utile către aceștia și/sau captarea rapidă a unui feedback. De asemenea, el poate fi adaptat și în sectorul educational sau cel de marketing și vânzări. Întâlnirile în mediul online implică o expunere mai largă, iar un webinar poate să genereze noi oportunități și clienți.

Instrumentele Webinar permit utilizatorului final să furnizeze evenimente online live sau la cerere cu impact ridicat cu până la 1.000 de participanți, oferind:

  • managementul prezenței;
  • link video HD atât pentru prezentator, cât și pentru paneliști;
  • sală virtuală;
  • Q & A;
  • Feedback și sondaj;
  • Statistici în timp real.

HyperEvents

Reprezintă o personalizare a HyperWebinar pentru organizarea evenimentelor speciale precum, mese rotunde sau conferințele cu un număr relativ mare de sesiuni desfășurate în paralel, fiecare implicând un număr semnificativ de participanți. Prin intermediul HyperEvents, sala de conferință este extinsă în mediul virtual. Astfel, distanța față de locația fizică a evenimentului și timpul necesar deplasării nu mai reprezintă un impediment pentru a participare.