Rezultatele proiectului HyperCloud au la bază dorința de a implementa soluții adaptate erei digitale astfel încât orice domeniu, sector de afaceri, instituție publică sau privată să funcționeze într-un ritm mai dinamic și mai productiv. HyperTalk.Net e mai mult decât un produs, e o soluție care răspunde la nevoile clientului, fiind un software profesional care mizează pe facilitatarea comunicării în diverse domenii precum consultanță, asistență medicală, vânzări, educație și instruire, resurse umane și IT. Ideal pentru entități de afaceri, universități sau administrație publică, acest instrument deschide o gamă largă de posibilități pentru orice mediu de muncă.

Mod de funcționare

HyperTalk.Net funcționează corespunzător pe orice dispozitiv și sistem de operare, nu necesită descărcări și instalări, nici o înregistrare, ci doar utilizarea unui browser web cu support pentru Java Script. Acesta oferă clienților o serie întreagă de servicii cloud: Software as a Service (Saas), Platform as a Service (PaaS) și Infrastructure as a Service (IaaS). Hypertalk.net promovează un spațiu de lucru flexibil și conectează toți angajații, colaboratorii, partenerii de muncă și alți specialiști pentru a ajunge mai rapid la o audiență largă, pentru a economisi timp și resurse și a spori productivitatea celor implicați.

Viziune

HyperTalk.Net este o soluție completă și rentabilă pentru colaborarea video. Acesta cuprinde toate caracteristicile și serviciile cheie pentru a desfășura întâlniri video personalizate, webinarii și sesiuni de instruire/ învățare la o calitate înaltă, într-un mod ușor de utilizat, cu costuri minime.

Strategia de bază a fost aceea de a crea un prototip evolutiv, care implică lansarea unui model standard, robust, într-o manieră structurată ce poate fi reinterpretată și adaptată nevoilor oricărui client. Prin urmare, HyperTalk.Net a fost dezvoltat pentru a fi integrat cu ușurință ca soluție de colaborare video, puternică și stabilă, în diverse domenii. Mai mult, acest cadru are un design centrat pe client, respectă principiile MSA (arhitectură microservice) și permite integratorilor IT și dezvoltatorilor de software să personalizeze și să implementeze cu ușurință instrumentele de colaborare video.

Soluții personalizate

În funcție de nevoile clienților și cerere, avem posibilitatea a elabora o soluție personalizată de video colaborare, conform cerințelor funcționale și grafice dorite. Astfel, cei interesați pot alege una dintre opțiunile:

  • instrumente WebMeeting CaaS (Collaboration as a Service) integrate cu sistemul web propriu, însă găzduite pe infrastructura HyperTalk Cloud sau
  • un sistem complet nou pus în funcțiune de către echipa noastră tehnică ce va rula pe serverele clientului.

Cum poate fi accesat?

Cadrul de video-colaborare este oferit în sistem cloud (site-ul web www.hypertalk.net), funcționează pe orice dispozitiv de la PC la laptop, tabletă sau telefon mobil (atât Android, cât și iOS), astfel încât este ușor de adoptat și utilizat de către orice instituție sau entitate de afaceri.